Brøndby fik et flot resultat mod Crystal Palace: Men også en skade

Resultatet mod Crystal Palace må være opløftende for Brøndby, der dog fik en skade undervejs i kampen.

Brøndby spillede lørdag træningskamp i England, hvor de mødte den traditionsrige fodboldklub Crystal Palace på Selhurst Park.

Kampen begyndte helt lige.

Efter 10 minutter brændte Kevin Mensah en stor chance efter at have modtaget et indlæg fra Lasse Vigen. 23 minutter senere blev selv samme Kevin Mensah skiftet ud. Det havde dog intet med afbrænderen at gøre. Han var nemlig blevet skadet og byttede derfor plads med Peter Bjur, der overtog venstre wingback.

Få minutter senere kom kampens første mål. Wilfried Zaha bragte Crystal Palace foran efter oplæg af Jordan Ayew.

I anden halvleg spillede Brøndby sig frem til flere chancer og i det 70. minut fik de blågule scoret. Peter Bjur sendte et indlæg i retning af Jesper Lindstrøm, der afsluttede første gang og sendte bolden i netmaskerne.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, som derfor sluttede 1-1. Der er endnu ikke kommet en udmelding om, hvor alvorlig Kevin Mensahs skade er.

Brøndby begynder Superliga-sæsonen søndag den 13. september på hjemmebane mod FC Nordsjælland, der tidligere på lørdagen tabte 2-0 til AGF.