• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Brøndby forlænger med 17-årig offensivspiller

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben har fået en signatur fra 17-årige Oliver Rytter, så han er at finde på kontrakt i klubben fra den københavnske vestegn frem til sommeren 2021.

Af Kenneth Jensen

De vil gerne udvikle egne spillere, men de senere år er det ikke meget, der er kommet op fra Brøndbys Masterclass og ind i startopstillingen på Superliga-holdet i Brøndby IF. Men det håber man på ændrer sig fremadrettet, og fodbolddirektør Carsten V. Jensen vil give plads i truppen til, at talenterne kan blomstre i Superliga-truppen.

Jesper Lindstrøm, Joel Kabongo, Anton Skipper og Morten Frendrup er nogle af de spillere, der har taget skridtet op i førsteholdstruppen og har fået spilletid, og de har også gjort det godt.

Læs også:Bubacarr Sanneh og FCK-emne på listen: Storklub vil af med 24 spillere

Men på den lange bane skal der flere ungdomsspillere op, og talenterne skal være bedre og gøre en forskel på førsteholdet. 

Derfor er det også vigtigt, at man holder på sine talenter på de forskellige ungdomshold, og det gør Brøndby nu med en af de spændende offensivspillere, som man har på U19-holdet.

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub

17-årige Oliver Rytter er en af de spillere, som måske kan tage skridtet op til førsteholdet. Nu får han i første omgang ro til at udvikle sig yderligere i Brøndby, da parterne har forlænget aftalen.

Det er på Instagram, at Oliver Rytter, at han har forlænget kontrakten, og ifølge 3point.dk har han fået en aftale, der løber frem til sommeren 2021.

Rytter, der kan spille begge kanter samt på den offensive midtbane, kom til Brøndby fra Lyngby for snart to år siden. Han fylder 18 år den 20. januar.

Læs også:Top 5-listen ingen vil på: Superligaens negative overraskelser er kåret

Læs også:FC København har fået flest straffespark i dette årti

Læs også:10 år er gået: Her er årtiets hold i Superligaen

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus