Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Brøndby IF har svensk angriber til prøvetræning

Brøndby IF har det svenske angrebstalent Oskar Fallenius til prøvetræning.

Brøndby IF har endnu ikke forstærket sig i dette transfervindue, men nu kan der muligvis være en handel under opsejling på Vestegnen.

Superliga-klubben oplyser, at den 18-årige svenske angriber Oskar Fallenius i øjeblikket er til prøvetræning, og det er en spiller, de blå-gule flere gange har været sat i forbindelse med.

Læs også:Brøndby-talent: Min mission er at spille fast

Oskar Fallenius tørner til dagligt ud for Brommapojkarna, hvor han har scoret seks mål i 29 førsteholdskampe. Han er lige nu topscorer i den tredjebedste svenske række med fem mål efter 13 kampe.

- Oskar Fallenius spiller til dagligt på et lavere niveau, men han er en ung spiller, vi har fulgt et stykke tid og med et potentiale, som vi gerne vil se på nærmeste hold. Vi er glade for at Brommapojkarne har givet os muligheden, for at Oskar kan træne med Superliga-truppen i de kommende dage, så både vi som klub og han som spiller kan se, om Brøndby IF og 3F Superligaen kunne være det rigtige sted at fortsætte karrieren, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside.

Læs også:Kasper Fisker glæder sig over skifte til “arbejderklubben” Fremad Amager

Det er som nævnt ikke nyt, at Brøndby IF har et godt øje til Oskar Fallenius, og angriberen har tidligere kommenteret på interessen fra de blå-gule.

- Det er alle spilleres drøm at rykke op i sin karriere, og Danmark har en fantastisk liga. Brøndby er en kæmpe klub, som jeg selvfølgelig kender, og det er klart, at en interesse fra dem er spændende. Det betyder, at jeg gør det godt på fodboldbanen, hvor jeg vil beskrive mig selv som en hurtig winger, som er god én mod én og har et blik for spillet, sagde Fallenius i marts til 3point.dk.

Oskar Fallenius træner med i Brøndby IF for første gang i dag. Han har kontrakt med Brommapojkarna frem til udgangen af november 2021. 

Læs også:Rezan Corlu tilbage i Brøndby: Den største klub i Danmark

Læs også:Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Læs også:FCN har styr på truppen og på transfers: Ikke så sexet i medieverdenen