Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndby-træner om Riza Durmisi: Vi har behandlet ham ordentligt

Niels Frederiksen er ærgerlig over forløbet med Riza Durmisi, man han mener, at Brøndby IF har givet venstrebacken en fair behandling.

Brøndbys nye venstre back hedder Blas Riveros og dermed ikke Riza Durmisi.

På sidstedagen af transfervinduet troede sidstnævnte ellers, at han skulle retur til sin barndomsklub, men sådan gik det som bekendt ikke, og det har fået Riza Durmisi til at lange kraftigt ud efter en unavngiven person i Brøndbys ledelse. Det ligger i kortene, at denne person er Carsten V. Jensen

Brøndbys fodbolddirektør har også udtalt sig om situationen, og han har fastslået, at han blot har handlet ud fra, hvad der er bedst for klubben.

Læs også:Hele Superligaen var i bowlen: Dem skal de møde i pokalturneringen

Hele forløbet har Niels Frederiksen fulgt fra sidelinjen, og Brøndby-træneren vil ikke puste til ilden.

- Jeg tror, det var en ret kort dialog, fordi der var nogle ting, der gjorde, at det ikke var ret realistisk. Så det er ikke noget, jeg har brugt tid på, men jeg kender jo Riza rigtig godt, og han er utvivlsomt en dygtig spiller. Men der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, for at sådan noget kan lade sig gøre, og det kunne det så ikke, siger Niels Frederiksen til podcasten Den Gamle Hytte og tilføjer:

- Han er stadig en spiller, der har mange gode år i sig, og sådan noget koster penge. Det skal man huske på. Det var ikke sådan, det skulle være i denne omgang.

Læs også:Politiet måtte rykke ud til Danmarksseriekamp: Jeg sagde noget dumt

Ud fra det kendskab Niels Frederiksen har til forløbet, mener han ikke, at Riza Durmisi har grund til at føle sig dårligt behandlet.

- Jeg har ikke været så meget inde i processen, så jeg kan ikke udtale mig så meget om det, men det er altid ærgerligt, når sådan noget sker. Det er ikke mit indtryk, at det har været rigtig tæt på. 

- Spillere, der har været her før, skal vi behandle ordentligt, og det, synes jeg, også, vi har gjort her. Og det gælder i øvrigt alle spillere. Vi skal som klub behandle alle spillere fair og rimeligt, lyder det fra Niels Frederiksen.

Riza Durmisi er til dagligt tilknyttet Serie A-klubben Lazio, hvor han næppe får spilletid i resten af 2020. 

Læs også:FCM-assistent vil undgå ny pokalfadæse: Vi husker alle sammen sidste år

Læs også:Ny Brøndby-back fik 90 minutter for Paraguay

Læs også:Tæt på tunesisk debut: Brøndby-spiller er tabt for Danmark