Ny Brøndby-back fik 90 minutter for Paraguay

Brøndbys Blas Riveros fik fuld spilletid for Paraguays landshold i nat.

Brøndby IF hentede på sidstedagen af transfervinduet venstrebacken Blas Riveros, men den nu forhenværende FC Basel-spiller har fortsat ikke haft sin første arbejdsdag på Vestegnen. Han er nemlig samlet med det paraguayanske landshold, og i nat dansk tid var han i aktion sammen med holdkammeraterne mod Peru i VM-kvalifikationen.

22-årige Blas Riveros var på banen i alle 90 minutter af opgøret, som endte 2-2.

Peru bragte sig foran i udekampen efter 53 minutter, men Paraguay slog stærkt tilbage og scorede to mål, inden Peru udlignede til slutresultat fem minutter før tid. Angel Romero blev dobbelt målscorer for Paraguay, mens André Carrillo blev dobbelt målscorer for Peru.

Det var første runde i VM-kvalifikationen, og foruden det uafgjorte opgør mellem Paraguay og Peru bød natten på sejre til Uruguay og Argentina over henholdsvis Chile og Ecuador.

Blas Riveros og Paraguay skal i aktion igen på onsdag mod Venezuela - her kan Brøndby-backen spille sin landskamp nummer ni.