• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Andreas Arp

Brøndby vil have 40 millioner for Tibbling

Brøndby IF har ifølge svenske fotbollskanalen afvist bud fra både Montpellier og Saint-Étienne på svenske Simon Tibbling.

Af Andreas Arp

Brøndby IF har allerede solgt en af klubbens absolutte midtbaneprofiler i Christian Nørgaard, der tidligere på sommeren tog turen til italienske Fiorentina. 

I lørdags kunne svenske Fotbolldirekt skrive, at der blandt andet var bud efter svenske Simon Tibbling i Frankrig, og at midtbanespilleren angiveligt selv også skulle være åben for et skifte væk fra Vestegnen.

Læs også: Brøndby kan miste Simon Tibbling

Nu erfarer det svenske medie fotbollskanalen.se så, at det mere specifikt er Ligue 1-klubberne Montpellier og Saint-Étienne, der har haft snøren ude efter den 23-årige svensker, som Brøndby hentede i Groningen sidste sommer for beskedne 3,75 millioner kroner.

Begge klubber har angiveligt været parate til at betale 20 millioner  kroner for Tibbling, men det har Brøndby afvist prompte. De vil nemlig ifølge fotbollskanalens oplysninger ikke acceptere bud under 40 millioner kroner.

Sportdirektør Troels Bech har da også gjort det klart, at Brøndby ikke har noget ønske om at lade svenskeren gå denne sommer.

Simon Tibbling har fire år tilbage af sin kontrakt med Brøndby IF. Han spillede 30 Superliga-kampe for de blå-gule i sidste sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus