Video : Tipsbladet
Superliga

Brøndbys vilde bustur: Følelsesmæssig rutsjebane

Et mesterskab er en af grundene til, at Daniel Wass kom hjem til Brøndby.

Brøndby (Tipsbladet): Brøndby slog mandag Silkeborg og har nu alletiders mulighed for at vinde mesterskabet med en sejr over AGF på hjemmebane søndag.

Men inden det kom så langt, krævede det, at FC Midtjylland smed point til FC Nordsjælland i en kamp, der blev spillet, mens Brøndby var på vej hjem i bussen.

Opgøret i Farum sluttede som bekendt 3-3 i en vild kamp, der bølgede frem og tilbage - og det var så spændende, at Brøndbys cheftræner, Jesper Sørensen, på et tidspunkt måtte gå væk fra skærmen, og også for spillerne var det en nervepirrende oplevelse. 

- Vi sad selvfølgelig og fulgte med i bussen. Det var en følelsesmæssig rutsjebane mange gange, men det er bare fedt at stå i en position nu, hvor vi selv kan afgøre det, siger Daniel Wass, som blev mødt af en mur af fans, da de nåede hjem til parkeringspladsen foran Brøndby Stadion.

- Det er fedt. Efter kampen mandag blev jeg også spurgt, hvad fansene betyder. Det er jo passion. Denne klub er mit hjerte nært og har været det i mange år. Der har både været op- og nedture, men den passion, som folk har for denne klub, betyder rigtig meget for os. Og derfor prøver vi også at give noget igen, forklarer den tidligere landsholdsspiller.

Som altså nu kun er én sejr fra definitivt at vinde sit første mesterskab med den klub, der betyder så meget for ham.

- Et mesterskab er en af grundene til, at jeg kom hjem. Det var sådan nogle ting, som jeg rigtig gerne ville rykke klubben til. Mit første mål var top tre, andet mål var Europa, og så må vi se, om vi når vores tredje mål på søndag, forklarer Wass og fortsætter:

- Nu skal vi selvfølgelig lige prøve at vinde fodboldkampen på søndag, men det er selvfølgelig stort at blive mester, specielt for mig. Jeg er kommet hjem med et pres på mine skuldre, og at kunne kulminere det med et mesterskab på søndag vil betyde rigtig meget, slår Wass fast.