Ung komet reddede United efter dårlig halvleg

Manchester Uniteds portugisiske kreatør vågnede op til dåd efter pausen og hjalp favoritterne til sejr i et opgør, hvor det blev Mason Greenwood, der blev matchvinder.

Manchester United og især Bruno Fernandes spillede som nat og dag i de to halvlege af søndagens Premier League-kamp hjemme på Old Trafford mod Brighton.

Ole Gunnar Solskjærs hold var bagud 0-1 efter en ringe første halvleg, men anført af en genfødt Bruno Fernandes efter pausen vandt United kampen 2-1.

Der er stadig langt op til Manchester City, men med de tre point er United nu fire point foran Leicester på tredjepladsen.

Solskjærs udvalgte havde meget svært ved at ramme hinanden i første halvleg med de afleveringer, som skulle skabe farlige situationer foran Brightons mål.

Bruno Fernandes, Uniteds kreative geni, var langt fra det niveau, han viste tidligere i sæsonen. Fraværet af hans farlige afleveringer var mærkbart hos hjemmeholdet.

Mason Greenwoods skud på stolpen var Uniteds bedste forsøg i de første 45 minutter, hvor det var en gammel kending af hjemmeholdet, som stjal rampelyset.

For lidt mere end et årti siden var Danny Welbeck en lovende angriber hos United, men han blev aldrig den målsluger, klubben håbede på.

I oktober samlede Brighton nu 30-årige Welbeck op på en fri transfer, og søndag bragte han gæsterne foran 1-0 på et hovedstød.

Fra anden halvlegs start var der mere pondus i Manchester Uniteds pres. Bolden blev vundet hurtigere, og man tog bedre vare på den i opspillene.

Mest markant begyndte Bruno Fernandes at svinge dirigentstokken i offensiven, som man har set tidligere i sæsonen.

Det gav et komplet forandret kampbillede med United i en totalt dominerende rolle.

Hjulpet på vej af en opspilsfejl hos gæsterne fik Bruno Fernandes bolden med næsen mod brightonmålet i en god position efter en times spil.

Han lagde bolden perfekt ud til Marcus Rashford, som køligt sendte bolden ind til 1-1 med indersiden.

Syv minutter før tid styrede Fernandes igen opspillet, og hans følte indlæg fandt bagest i feltet Paul Pogba.

Franskmanden leverede en voldsomt ringe flugter, men den endte som en assist til Mason Greenwood, som fra få meter kunne heade sejrsmålet ind.