De danske EM-modstandere gør rent bord i denne weekend

Rusland og Finland vandt deres kampe i Nations League. Rusland slog Ungarn, mens Finland besejrede Irland.

Mens Danmark lørdag tabte sin første kamp i Nations League, så vandt de øvrige EM-modstandere deres kampe.

Søndag vandt både Rusland og Finland, som er to af Danmarks modstandere ved næste års EM-slutrunde.

Belgien, som er den tredje og sidste EM-modstander, vandt lørdag aften 2-0 i Parken over Danmark i Kasper Hjulmands første kamp som landstræner.

Rusland vandt søndag 3-2 ude over Ungarn, efter at russerne havde været foran 3-0. Holdene dyster på næstbedste niveau i Nations League.

Anton Miranchuk bragte Rusland foran 1-0 efter et kvarter, og Magomed Ozdoev fordoblede føringen ti minutter før pausen.

Få minutter inde i anden halvleg øgede den russiske back Mário Fernandes til 3-0 på et fornemt oplæg af Artem Dzyuba, og det lignede en knusende sikker sejr.

Sådan blev det dog ikke. For Ungarn svarede igen to gange og reducerede til 2-3.

Roland Sallai chippede 1-3-scoringen ind efter 62 minutter, inden Nemanja Nikolics reducerede til 2-3 otte minutter senere.

Tættere på point kom Ungarn dog ikke, og det endte med en kneben russisk sejr i Budapest.

Rusland vandt også sin første kamp over Serbien og topper nu gruppe 3 med seks point.

Også Finland sejrede søndag i Nations Leagues næstbedste lag, da holdet slog Irland på udebane med 1-0.

Indskiftede Fredrik Jensen scorede kampens enlige mål efter 64 minutter. Det skete blot et minut efter Augsburg-spillerens indskiftning.

Tidligere søndag vandt Wales på et mål af Liverpool-spilleren Neco Williams i overtiden 1-0 hjemme over Bulgarien og topper gruppe 4 med seks point.

Finland er toer med tre point efter to kampe.

På det laveste Nations League-niveau vandt Færøerne 1-0 ude over Andorra. Tidligere har Færøerne også slået Malta.