• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Dansker har kæmpe succes i Norge: Min agents telefon ringer okay tit

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Philip Zinckernagel har gang i en forrygende sæson på det norske tophold Bodø/Glimt, og det er naturligvis ikke gået ubemærket hen.

Af Ole Hoffskov

Philip Zinckernagel blev aldrig rigtig mere end en parentes i Superligaen for SønderjyskE, men i Norge er der i øjeblikket ikke ret mange - hvis nogen - der præsterer på et højere niveau end den 25-årige dansker.

Offensivspilleren tørner til dagligt ud fo Bodø/Glimt, der har været suveræne indtil videre i denne sæson og topper Eliteserien med 13 sejre og to uafgjorte i 15 kampe. Philip ZInckernagel har lavet ni mål og 11 assists i ligaen, og han er sammen med Kasper Junker én af de store profiler på holdet.

Danskeren kom til Bodø/Glimt i marts 2018, og han fortæller, at der naturligvis er blevet lagt mærke til hans flotte præstationer. Philip Zinckernagel står i en meget gunstig position med kontraktudløb ved årets udgang.

Læs også:Randers-spiller skifter plads: Bliver et mere oplagt salgsemne

- Der har selvfølgelig været en masse interesse forskellige steder fra, og min agents telefon ringer selvfølgelig okay tit, men samtidig tager vi det stille og roligt. Det har været en fin sæson indtil videre, både personligt men også for klubben, og det er sgu sjovt at være en del af, så jeg ligger ikke søvnløs over, om jeg skal forlænge eller ej. Jeg tager det stille og roligt, og så må vi se hen ad vejen, siger Zinckernagel til Tipsbladet.

Bodø/Glimt vil naturligvis gerne forlænge aftalen med den danske profil.

- Vi er i en lille dialog med klubben, men vi er stadig et stykke fra at være enige, og jeg har ikke truffet nogen beslutning, og jeg kommer heller ikke til at gøre det lige foreløbig. Jeg tager det lidt, som det kommer, og holder fokus på fodbolden, lyder det fra Zinckernagel.

Læs også:2. divisionsklub henter to spillere fra Superligaen

Tipsbladet sætter i dagens avis fokus på succesen i Bodø/Glimt og har i den forbindelse også talt med den tidligere FCK'er Tom Høgli. Vi går også tæt på elevatorholdet Vejle Boldklub, på FC Midtjyllands sejr over PFC Ludogorets og Kasper Hjulmands første landshold. Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet.

Du kan også få Tipsbladet digitalt hver fredag - se her hvordan.

Læs også:Ung testspiller forlader Brøndby - rejser hjem til Sverige

Læs også:Hobros guldfugl vil ikke skifte for enhver pris

Læs også:AGF-træner håber på stærk modstander i næste runde

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus