• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

David Nielsen: Jeg ved ikke, hvad jeg har gjort ved AGF

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Cheftrænerne understreger, at han blot er kommet til AGF og har været sig selv.

Af Victor Risager

AGF har gang i en forrygende sæson med David Nielsen ved roret, men hvad han har gjort for at løfte holdet, ved han ikke selv. Til BT understreger cheftræneren, at han blot har været sig selv.

Det århusianske mandskab tog søndag aften endnu et stort skridt mod at sikre sig medaljer i den indeværende sæson – medaljer, der vil være klubbens første i Superligaen i dette årtusinde. Efter sejren over FC Midtjylland er AGF nu blot to point efter FC København på andenpladsen, før de to mandskaber mødes i en direkte duel i næste spillerunde.

Læs også:FC København-anfører erkender: Vi er i krise

Det er forståeligt, hvis David Nielsen har en stor stjerne hos mange i Aarhus i øjeblikket, men cheftræneren vil ikke fejres endnu.

- Jeg ved ikke, hvad jeg har gjort ved AGF. Jeg er kommet her og været mig selv. Der er mange mennesker her, der arbejder benhårdt. Nu kommer de spørgsmål, og vi skal også svare på det, og der er det vigtigt for os, at vi ikke får lyst til at fejre os selv, før sæsonen er færdig, siger David Nielsen til BT. 

Læs også:AGF's målhelt før sølvkamp: Vi har alt at vinde mod FCK

David Nielsens mandskab skal i aktion igen i næste uge, hvor de gæster FC København i Parken. En sejr i den kamp vil rykke dem op på andenpladsen i Superligaen med to kampe igen, og det vil samtidig sikre, at AGF ikke slutter dårligere end nummer tre.

Den igangværende sæson er David Nielsens tredje som cheftræner i AGF. Han overtog cheftrænerjobbet i klubben fra Glen Riddersholm i efteråret 2017. 

Læs også:AGF-stopper: Vi fik at vide, at vi bare skulle køre på

Læs også:Bedst og værst: Højers tordenstøvle var højdepunktet i AGF's sejr