• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

David Nielsen: Nye spillere vil være en super bonus

Foto: Getty Images

Det vil ikke gøre AGF-cheftræner David Nielsen noget, hvis der kom ekstra forstærkninger til truppen.

Af Oliver Okstrøm

I den seneste sæson leverede AGF deres bedste resultat i Superligaen siden 1997 med en tredjeplads, og i forberedelserne på den næste sæson bliver der arbejdet på forstærkninger i kulisserne af sportschef Peter Christiansen.

Cheftræner David Nielsen fortæller i den sammenhæng, at han lige nu kun har fokus på de spillere, som han har til rådighed på træningsbanen lige nu, men det vil ikke gøre noget, hvis der kom noget nyt ind, erkender han i et interview med Århus Stiftstidende.

Læs også:Ny AGF-assistent: Er også en hardhitter som træner

- Jeg går aldrig og håber på noget. Jeg arbejder med de spillere, der er her, og kommer der spillere ind, lykkes vi med noget, er det da en super bonus. Men ligesom, når vi får en spiller skadet, må vi forholde os til det, og ikke gå og håbe på, at der kommer nogen udefra og løser det for os, siger han og fortsætter:

- Det er de spillere, der trænede i dag, der skal gøres klar til at spille mod FC Honka i Europa League-kvalen om fjorten dage. Det er der mit fokus er, lyder det fra David Nielsen.

Læs også:AGF-indkøb kender maksimalt pres fra Serbien: Jeg er klar til hvad som helst

Hos AGF er det stadig uafklaret, hvad Kevin Diks skal, mens man allerede har forstærket sig med Milan Jevtovic og Søren Tengstedt, mens Magnus Kaastrup er tilbage fra sit lejeophold i Dortmund. Dog har man taget afsked med både Mustapha Bundu, Mustafa Amini og Jakob Ankersen.

Endvidere træner Jens Jønsson med, mens han skal finde ud af, hvad fremtiden bringer for ham.

Læs også:AGF-boss lover flere indkøb: Bekræfter interesse for midtbanespiller

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus