• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nikolaj Kesting

Debutant: Vidste ikke, jeg ville få spilletid

Foto: Getty Images

FCK gav torsdag aften debut til sin 18-årige islænding.

Af Nikolaj Kesting

FCK gav torsdag aften debut til sin blot 18-årige offensivspiller Hákon Arnar Haraldsson, der fik det sidste kvarter mod Torpedo Zhodinov fra Belarus. 

Kampe var reelt afgjort da den unge islænding kom ind, men det gjorde ikke debuten mindre mindeværdig, fortæller Haraldsson. 

- Jeg er bare lykkelig over at have fået debut for en stor klub som FCK, så det er en stor dag. Jeg vidste ikke på forhånd, at jeg ville få spilletid, men man håber jo altid, når man er på bænken, og heldigvis fik jeg chancen i dag, siger han til FCK's hjemmeside

Det lykkedes også for Hákon Arnar Haraldsson at få bolden over stregen, men han rejser fra Belarus uden debutmål. I stedet fik han sit første gule kort for klubben, da der var føjtet et godt stykke inden han skød til bolden. 

Nu gælder det jagten på mere spilletid, hvilket ikke er helt urealistisk. Mustapha Bundu har forladt klubben efter hans lejeophold sluttede, og også Viktor Fischer rygtes torsdag aften til Belgien.

Dog er konkurrencen stadig stor, og i torsdagens kamp viste både William Bøving og Rasmus Højlund sig frem med to mål hver. Men spilletiden giver blod på tanden, fortæller Haraldsson.

- Det giver appetit på at arbejde videre på træningsbanen, og så er jeg klar, når chancen byder sig igen. Så jeg vil sende en stor tak til alle dem, der har støttet mig, først og fremmest min familie, og især min mor, som flyttede til København for at bo sammen med mig, siger han. 

En helt så succesrig aften fik FCK's danske kollegaer fra AGF ikke. De røg sensationelt ud af kvalifikationen til Larne FC fra Nordirland. Læs Tipsbladets karakterbog til aarhusianerne her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020