• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Tysk "Svingdør" forklarer kort FCM-karriere: Det var for at sikre mig

Foto: Getty Images

Tyske Dominick Drexler forklarer nu, hvorfor han skrev under med FC Midtjylland for lidt mere end et år siden, for at smutte igen et par måneder efter.

Af Kenneth Jensen

Den 30. maj 2018 kunne FC Midtjylland annoncere, at man havde købt tyske Dominick Drexler i Holstein-Kiel, men det var ikke mange dage, offensivspilleren havde sig i Herning og Ikast. Da transfervinduet i sommeren 2018 smækkede i igen, var Drexler ikke længere på kontrakt i FC Midtjylland.

Nu fortæller den tyske "Svingdør" så, hvad det var, der fik ham til at skfite til FC Midtjylland og siden forlade klubben igen.

- Jeg spillede en rigtig god anden halvdel af sæsonen med Kiel, og interessen var rigtig stor i Tyskland. Jeg ønskede at sikre mig på et tidligt stadie, fortæller Dominick Drexler til Sport1.de som forklaring på, at han skrev under på en lang aftale med FCM.

Læs også:Vildt: FC Midtjyllands store sommerindkøb kan være færdig i klubben

Altså valgte han sikkerheden i Danmark, men han droppede ikke tanken om at tage tilbage til Tyskland. Og det skete altså også - og inden han overhovedet fik et eneste minut for FCM.

Mainz var meget interesseret, og Bundesliga-klubben så i en periode ud til at kunne hente Drexler, men i stedet endte han med at blive solgt til FC Köln fra 2. Bundesliga for godt 34 millioner danske kroner.

Drexler er fra Køln, og så er FC Köln, der siden er rykket op i Bundesligaen, trænet af Markus Anfang, som Drexler også trænede under i Holstein KIel.

Læs også:FC Midtjyllands sportschef: Interesse i Drexler fra større klubber

- Det er hans skyld, jeg er her i Köln. Jeg står i gæld til ham, siger Drexler, der godt ved, at han har haft en kringlet vej til Bundesligaen:

- Det har også formet mig, og det er jeg meget glad for. I løbet af min karriere har det i sidste ende nok bare hjulpet mig. Nogle gange er det vigtigt bare at arbejde hårdt for at nå sine mål.

FC Midtjylland endte med at tjene en god portion penge på Dominick Drexler, men det danske mandskab havde til syvende og sidst nok håbet på, at Drexler kunne have hjulpet klubben på banen.

Drexler var fremragende for FC Köln i sidste sæson, hvor klubben sikrede sig oprykning. I 33 kampe i den næstbedste tyske række scorede han ni gange og stod for 17 assists.

Læs også:Medie: Endnu en tysk klub er ude efter Dominick Drexler

Læs også:Medie: Köln og FCM-tysker er enige

Læs også:Dominick Drexler sælges til FC Köln: Midtjylland scorer stor millionsum

Læs også:Officielt: FC Midtjylland sælger tysker for stort millionbeløb

Læs også:Drexler om Köln-skifte: Det tog kun et par minutter at blive enige

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020