Video : Tipsbladet
Superliga

- Det betyder sgu da noget - jeg har også følelser

FCK-træner Jess Thorup var lykkelig efter mesterskabet. Og han gjorde det klart, at han ikke er en robot.

Han er bare den anden træner i dansk fodbold, der har vundet Superligaen med to forskellige klubber, og FCK-træner Jess Thorup slog efterfølgende fast, at han så absolut ikke er nogen robot.

For kritik har der været rigeligt af i FCK fra nogle fans, der ikke har været vilde med Jess Thorup - i øvrigt ligesom visse fans i FC Midtjylland var utilfredse med ham i sin tid - men Thorup fik store klapsalver, da han kom på banen for at modtage sin medalje.

Og han indrømmer også, at det var noget særligt.

- Jo, det betyder sgu da noget for mig. Jeg har også følelser, og at blive hyldet af 35.000 er fantastisk. Vi er kun lige begyndt i min verden, og det første er det sværeste. Jeg er glad og stolt, siger Jess Thorup til 3+.

Der er ingen tvivl om, at det er svært at efterfølge Ståle Solbakken, men i sin første hele sæson har Thorup altså vundet et mesterskab.

- Det er jeg mega stolt over. Vi har været gennem en transition med udfordringer som klub, hvor vi har skullet bygge flyveren samtidig med, at vi har skullet flyve, siger Jess Thorup om det, at man har ønsket at bruge flere unge spillere, hvilket man altså er lykkedes med.

Men det har været hårdt for alle i denne sæson. Ikke mindst for Thorup selv.

- Det har været mit hårdeste år som træner, afslørede han.

FCK vinder Superligaen med tre point til FCM på andenpladsen. FCK starter i playoffrunden til Champions League og er som minimum sikret et Eruopa League-gruppespil.