• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

- Det er som at se en bilulykke i slowmotion

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Ken Ilsø er på ingen måde imponeret over den præstation, som AGF leverede torsdag aften mod Vejle Boldklub.

Af Victor Risager

Det blev til et skuffende nederlag for AGF, da “De Hviie” torsdag aften gæstede Vejle Boldklub i Superligaen, og nu er David Nielsens mandskab uden sejr i hele 12 kampe i træk.

Det er dog ikke kun resultaterne, der halter i AGF. Også spillet er langt fra imponerende, mener Ken Ilsø, der er fodboldekspert på TV3 Sport og i torsdagens “Onside” kiggede nærmere på århusianernes præstation mod Vejle Boldklub.

- Det var forfærdeligt. Vi snakker om en klub med det fjerdestørste spillerbudget i Superligaen, og at se AGF spille i øjeblikket er som at se en bilulykke i slowmotion, indledte TV3 Sport-eksperten sin analyse.

Ken Ilsø pegede efterfølgende på en stor AGF-chance som det positive i kampen, men påpegede, at det århusianske mandskab havde store mangler i både opspillet såvel som i kommunikationen.

Du kan se hele Ken Ilsøs analyse i videoafspilleren øverst i artiklen.

Trods torsdagens nederlag ligger AGF ikke til nedrykning endnu. “De Hviie” er på tiendepladsen og har tre point ned til Vejle Boldklub, der er lige under stregen og har en dårligere målscore. Der resterer to kampe, og med bare en enkelt sejr kan David Nielsens så godt som sikre overlevelse.