Ekspert: Han er Superligaens tredjebedste keeper
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Ekspert: Han er Superligaens tredjebedste keeper

Ifølge kommentator Mikkel Bischoff er der ingen tvivl om, hvem der er Superligaens tre bedste keepere.

Nummer et og to er ifølge fodboldkommentator og tidligere spiller Mikkel Bischoff Brøndby IF's Mads Hermansen og FC Københavns Kamil Grabara, men hvem er så egentlig Superligaens tredjebedste keeper?

Selv om der er mange dygtige målmænd i dansk fodbold - f.eks. Elias Olafsson, Nicolai Larsen og Lucas Lund-Pedersen - er Mikkel Bischoff ikke i tvivl om, at det er Randers FC's Patrik Carlgren.

- Han er helt vildt god, og med tanke på præstationerne er der kun to, der er bedre i Superligaen i Mads Hermansen og Kamil Grabara. Han er nummer tre, siger Mikkel Bischoff til Discovery+ og forklarer senere, at det også kan være, at Carlgren snart søger et skifte væk fra Superligaen, som  han har spillet i siden 2018.

- Når man er den tredjebedste i Superligaen, kan det også være, at talentet rækker til noget mere end Randers.

Patrik Carlgren kom fra Brage til AIK i 2013, inden han spillede en halvsæson i FCN i 2017. Siden kom han til Konyaspor, inden han altså vendte retur til dansk fodbold og Randers FC.

Målmanden, 30 år, har med Randers vundet pokalturneringen, og så har han også været med til at vinde U21-EM med Sverige.

Hans aftale løber frem til sommeren 2024.

Se hele indslaget med Mikkel Bischoff i afspilleren øverst til denne artikel.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.