Foto: Getty Images
Superliga

Ekspert til 'PC': Køb hellere ham her end Zanka

Alexander Scholz er en spiller, som alle elsker, lyder det fra Jesper Thygesen.

Der er et transfervindue lige om hjørnet, og derfor kan spekulationerne også begynde at tage fat. Noget af det handler om, at FC København måske bør gå ud og forstærke det centrale forsvar til forårssæsonen.

Her peger fodboldekspert Jesper Thygesen på Viaplay på den tidligere FCM-profil Alexander Scholz.

- Det er en spiller her, som jeg savner i Superligaen. Alle elsker Scholz og den måde, som han er på. Hans personlighed, spiller stadigvæk i Copa Mundial. Han har haft en kanon-sæson ovre i Japan for Urawa Red Diamonds, er kommet på årets hold og har scoret ti mål som forsvarsspiller, siger han og fortsætter:

- Han kan gå direkte ind på ethvert hold, også FC København. Det vil være den frække, men selvfølgelig vil tilbage til FC Midtjylland være den naturlige. Kunne man lokke ham med lidt ussel mammon tilbage til Superligaen, så skal det være nu, lyder det fra Thygesen.

Det står også klart for ham, at hvis han var FCK-sportsdirektør Peter Christiansen og skulle vælge i mellem Mathias 'Zanka' Jørgensen og Scholz, hvem han så ville vælge.

- Hvis de skal ud og spille internationalt til foråret, så vil jeg gerne have Scholz, fordi han er voldsom i forhold til at sætte det offensive spil, fortæller Jesper Thygesen.

Han erkender dog, at han tror, at Scholz har det for godt i Japan til at tage hjem.

Det er desuden kommet frem, at danskeren har et år mere af sin kontrakt med klubben. Læs mere om det her.