Foto: IMAGO
Superliga

Er han FC Nordsjællands næste stjernespiller?

Blandt FC Nordsjællands mange talenter er der særligt én spiller, der skiller sig ud på papiret.

FARUM (Tipsbladet): Det er næppe et spørgsmål, om der kommer en ny, ung superstjerne i FC Nordsjælland - spørgsmålet er snarere, hvem det bliver. 

Et kvalificeret bud er Sindre Walle Egeli.

Den 17-årige nordmand er blevet en fast del af førsteholdstruppen i FC Nordsjælland, efter at han har smadret U19-Ligaen, og tidligere på sæsonen debuterede han for FCN i pokalkampen mod AB.

Det er Sindre Walle Egelis foreløbig eneste optræden for FC Nordsjælland, men offensivspilleren skal nok få mange flere, lyder det fra cheftræner Johannes Hoff Thorup, der ser et stort lys i teenageren.

- Han er en kantspiller, som er rigtig god til at gå ind i banen og få afsluttet. Det er helt klart hans styrke. Han har et virkeligt, virkeligt godt venstre ben, og han er en virkeligt dygtig afslutter, siger FCN-træneren til Tipsbladet og fortsætter:

- Han kan afslutte på mange forskellige måder. Han laver stort set mål hver evigt eneste gang, han spiller. Så han er sådan en lidt indadgående kant, som skal ind omkring feltet for at afslutte med sit venstre ben. Det er helt klart det, der er hans styrke.

I Norge regnes Sindre Walle Egeli også som en spiller for fremtiden, og han har spillet et hav af ungdomslandskampe. Ifølge Transfermarkt er han noteret for 30 kampe for diverse ungdomslandshold - han har scoret 28 mål.

På FC Nordsjællands U19-hold er han noteret for 21 mål i 22 kampe.