Video : Tipsbladet
Superliga

Er han Superligaens mest undervurderede spiller?

Tipsbladet er klar med dommen fra opgøret mellem Silkeborg IF og FC Nordsjælland.

Silkeborg IF - FC Nordsjælland 0-1 (0-0)

0-1 Andreas Schjelderup (46.)

Kampens bedste:
Silkeborg IF
Andreas Poulsens lejeaftale med Silkeborg udløber til sommer, men mod FC Nordsjælland gjorde han sit for at bevise sit værd. Særligt offensivt var venstrebacken giftig. Han burde have noteret sig for en assist, hvis ikke det havde været for Andreas Hansens mirakelredning, og så var han faktisk også selv tæt på at komme på måltavlen.

FC Nordsjælland
Det var ikke fordi, FC Nordsjælland for alvor foldede sig ud mod Silkeborg IF. Det var en kamp på det jævne, hvor store dele af første halvleg var lige til glemmebogen, mens de sidste 45 minutter stod på at forsvare sig mod en udligning. Det lykkedes FC Nordsjælland godt med og generelt viste flere spillere sig fint frem uden at imponere. En af dem var Daniel Svensson, der for gud ved hvilken gang bare spillede bundsolidt uden at være iøjnefaldende. Det er også en kunst at have et tårnhøjt bundniveau, og det har svenskeren altså, der velsagtens er en af Superligaens mest undervurderede spillere.

Kampens værste:
Silkeborg har sendt Tobias Salquist til MLS, mens Alexander Busch er skadet, og derfor er sprækkerne i defensiven til at få øje på. Allerede efter få minutter af opgøret missede man opdækningen på Zidan Sertdemir, der burde have bragt FC Nordsjælland i front. Igen i anden halvleg koksede Joel Felix og Pontus Rödin totalt, da Andreas Schjelderup strøg alene igennem og scorede.

Kampens detalje:
Målmænd har nogle gange et utaknemmeligt job, hvor der kan gå længere perioder uden at de har meget at lave, men når der så er brug for dem, så forventes det, at de er klar. Det var Andreas Hansen i første halvleg, da Andreas Poulsen zigzaggede sig igennem FCN-defensiven og lagde bolden til rette for Callum McCowatt. Andreas Hansens håndparade sikrede dog FC Nordsjælland mod at komme bagud. Og igen i de døende minutter af anden halvleg leverede han et nyt mirakel, da Jens Martin Gammelby havde listet sig med frem.