• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Nikolaj Kesting

Eriksen-kollaps sidder stadig i gammel klubkollega

Foto: Getty Images

Selv om det hele endte lykkeligt, har den danske landsholdspiller stadig ikke fået bearbejdet den voldsomme episode med Christian Eriksens hjertestop.

Af Nikolaj Kesting

Christian Eriksens kollaps på banen mod Finland, sidder stadig i hans tidligere klubkammerat Nicolai Boilesen. Det fortæller forsvarsspilleren til B.T.

- Noget af det har jeg ikke fået bearbejdet endnu. Det kommer til at tage lidt tid, for det var en vild rutsjebanetur, vi var på. Der var mange følelser og oplevelser involveret, siger han. 

Boilesen forklarer det blandt andet med den korte ferie, han har fået efter EM, hvor det kun nåede at blive til nogle få fridage, som han kunne tilbringe med sin kæreste og datter. 

- Jeg har ikke haft nok tid til at sætte mig ned og tage EM-oplevelsen ind, siger han.

Nicolai Boilsen var allerede i aktion i går, da FC København tog i mod AaB. Den kamp gik ikke helt som planlagt for Boilsen, der måtte forlade banen før tid. Backen modtog et rødt kort i det 73. minut, efter en hård tackiling på AaB's Mathias Ross. 

Kampen i Parken endte 2-2. FCK formåede både at være bagud og foran i kampen, før det i sidste ende endte med en point til hvert hold. 

Boilesen fik en enkel kamp på banen ved EM, da han blev skiftet ind i 1/8-delsfinalen mod Wales i det 77. minut ved stillingen 2-0.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020