2016-01-22 14:42

Der er for mange mand i Esbjerg fB's trup, og derfor arbejder administrerende direktør Søren Poulsen og resten af ledelse på at sælge eller udleje et par spillere.

Esbjerg fB har været forholdsvis aktive i dette transfervindue, hvor man har fået tilgang af fire spillere, mens to har forladt klubben. Det betyder, at der er to spillere mere i førsteholdstruppen nu sammenlignet med efteråret, og derfor figurerer der 30 navne på oversigten på klubbens hjemmeside. Det er for mange.

Den fyldige trup er også årsagen til, at administrerende direktør Søren Poulsen forventer, at enkelte spillere forlader klubben, inden transfervinduet lukker 1. februar.

- Det er ikke sådan, at vi siger, at vi har lukket det ned. Vi må se, hvad der sker i den sidste uge. Vi har fået nogle tilgange, så det mest forventelige er, at der skal nogle ud. Det arbejder vi på. Truppen er lige til den gode ende i størrelsen, og vi vil gerne skabe lidt luft til de unge spillere, der kommer op, siger Søren Poulsen til tipsbladet.dk.

Et oplagt salg er målmand Martin Dúbravka, der længe har ønsket at forlade klubben, der også er villig til at lade ham gå. Derudover kan Viborg måske hente Mikkel Vestergaard allerede i januar, men foreløbig tvivler Søren Poulsen på, at det sker.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO