• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Simon Møbjerg Sørensen

Esbjerg: Rauschenberg skal genstarte karrieren

Esbjerg: Rauschenberg skal genstarte karrieren
Illustration

Esbjerg har sluppet Martin Rauschenberg, der aldrig blev den forsvarsstjerne, som Ove Pedersen for nogle år siden udråbte ham til at kunne blive.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Martin Rauschenberg blev i 2010 udråbt til et stort talent af daværende Esbjerg-træner Ove Pedersen, der også gav ham chancen ved et par lejligheder i Superligaen.

Nu er Rauschenberg fortid i Esbjerg. Han er blevet fritstillet og har skrevet kontrakt med Stjarnan på Island, og her håber Esbjerg ungdomselitechef Niels Erik Søndergård, at Rauschenberg kan nå det niveau, talentet tidligere berettigede til.

- Martin blev tidligt anset for et stort fodboldtalent, men i den skarpe konkurrence om pladserne har han ikke formået at nå det højeste niveau i EfB. Nu får han mulighed for at genstarte karrieren, og han er fortsat ung, så forhåbentlig kan han nå tilbage til det niveau, hans talent berettiger til, siger Søndergård til klubbens hjemmeside.

Martin Rauschenberg var sidste år udlejet til selvsamme Stjarnan. Her spillede han 27 kampe for Reykjavik-klubben. Den 22-årige midterforsvarer har skrevet kontrakt for 2014 med sin nye klub.

LÆS OGSÅ: Til Island med drøm om at lave en Scholz

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

AGF har åbnet foråret med to sejre i to kampe, og nu venter en meget svær modstander i FC Midtjylland, der ligeledes ...

Mere Superliga

Fokus