Espen Ruud har afvist flere klubber
Illustration
Superliga

Espen Ruud har afvist flere klubber

Espen Ruud har fået lov at træne med i OB, indtil han finder en ny klub. Foreløbig har nordmanden takket nej til flere tilbud.

Efter seks år i OB går turen nu videre for Espen Ruud, der har været uden kontrakt siden 30. juni, hvor hans aftale med fynboerne udløb. Den norske højreback har længe vidst, at han skulle finde en ny klub i dette transfervindue, men alligevel er der altså ikke sket noget, selv om der er godt gang i klubskifterne rundt om i hele verden.

Det er dog ikke fordi, at Espen Ruud ikke har fået tilbud.

- Vi har fået flere tilbud, som vi har takket nej til, og det har vi selvfølgelig gjort, fordi de ikke var sportsligt interessante. Der er stadig mange interesserede klubber, og i øjeblikket er der tre-fire spor, som jeg følger, og så må vi se, hvor Espen ender. Hvis man har lidt erfaring, så ved man godt, at det ofte er mod slutningen af et transfervindue, at der sker noget, og det kan også meget vel blive tilfældet her, siger Espen Ruuds agent Stig Lillejord til tipsbladet.dk.

Skulle nordmanden ende med at gå helt til slutningen af august, før en ny klub er på plads, betyder det dog ikke, at han møder op hos sin nye arbejdsgiver i dårlig form. OB har nemlig tilbudt sin hjælp til klubbens mangeårige profil.

- Han træner med i OB for at holde sig fit til en ny klub, og han har fået lov at blive, indtil han har fundet en ny klub. Det er rigtig stort af OB, men jeg vil gerne for god ordens skyld understrege, at det ikke er aktuelt for Espen at blive i OB. Andre danske klubber er heller ikke i spil, siger Stig Lillejord, der kun har gode ting at sige om Espen Ruuds lange ophold på Fyn:

- Det har været en fantastisk rejse, og Espen har nydt alle seks år i Odense. Han kom til OB som en ung spiller, og jeg synes, at OB har vist, at det er en rigtig god klub for en ung spiller at udvikle sig i. Så Espen vil savne OB, men han er helt klar til at prøve noget nyt.

Stig Lillejord ønsker ikke at oplyse, hvilke lande interessen fra Espen Ruud stammer fra.