• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Falk før Viborg-opgør: De har ikke fået nok credit

Foto: Getty Images

Rasmus Falk er imponeret over den kultur, som Viborg har fået bygget op.

Af Oliver Okstrøm

Der venter en ny, vigtig kamp for FC København på mandag, hvor de skal en tur til Viborg. Hvis de vinder, så er man et skridt tættere på mesterskabet, men hvis man smider point, så er risikoen der for, at FC Nordsjælland overhaler dem og tager pole position inden sidste spillerunde.

Når FCK-profilen Rasmus Falk ser tilbage på de første tre kampe mod Viborg, så peger han på, at det har været tætte kampe, og at de skal op mod et godt kollektiv, der ligeledes er godt trænet. Det fortæller han om i et interview med Discovery+.

- De har hele sæsonen været et hold, der ikke har fået nok credit for, hvor godt de har gjort det, hvis man tænker på nogle af de spillere, som de har skilt sig af med og som de har solgt flot videre, siger Falk.

Derudover kan han også se en lighed med det, som Silkeborg kom op med, fortæller han, som man kan se i videoen øverst i artiklen.

- Et hold, der har fået opbygget en god kultur over flere år. Man kan sammenligne det lidt med Silkeborg. Jeg ved godt, at de har kæmpet lidt med det. Men de gør det på en anden måde, men har bygget på den måde, som de har gjort tingene på over tid, siger han og fortsætter:

- De har også haft 1. division til at gøre det. Og så har de bare fået kvalitetsspillere ind. Det er et sindssygt godt hold, og de har fortjent alle de point, de har, lyder det fra Rasmus Falk.

Den første kamp mellem Viborg og FCK endte med en sejr til de grønblusede på 4-2, hvorefter FCK har vundet 2-1 to gange efterfølgende.

Falk har desuden været inde på afskeden med Carlos Zeca, som han håber på bliver et venskab, der holder ved. Læs mere om det her.