• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Fandt Brøndby-fans i Parken: Ikke fra Viaplays box

Foto: Getty Images

FC København forklarer nu hændelsen, hvor nogle Brøndby-fans blev opdaget til søndagens kamp i Parken.

Af Oliver Okstrøm

Til kampen mellem FC København og Brøndby var langt de fleste tilskuere med til at skabe en fremragende stemning. Dog var der et par stykker, som befandt sig på det helt forkerte sted.

De restriktioner, som man har indført i Superligaen, handler blandt andet om, at der ikke må være fans af udeholdet. Det var dog ikke tilfældet, da nogle Brøndby-fans var dukket op til kampen alligevel. Det er nu noget, som FC København er kommet med en udtalelse om.

Her bliver der peget på, at man udviste nogle få tilskuere med tilknytning til udeholdet, som man altså fandt på Nedre C ved skyboxene.

- På grund af afstandskrav inde i skyboxene sad de pågældende tilskuere på sæder ude foran skyboxene, som er tilknyttet alle skyboxe på C-tribunen, og som er en del af den samme ”sal”, skriver FCK og fortsætter.

- På sociale medier er der spekuleret i, at de var blandt gæsterne i Viaplays skybox. Det er ikke korrekt, og de pladser, som de sad på, hørte ikke til Viaplays skybox. De blev blot sendt ind i deres skybox og herfra eskorteret ud, lyder det fra klubben.

Endvidere bliver det understreget, at man nu vil undersøge sagen til bunds for at undgå gentagelser fremover, ligesom der beklages til de gæster, som skulle have fået en skidt oplevelse.

Situationen kan ses øverst i artiklen.

I FC Københavns næste kamp venter FC Midtjylland i Parken på onsdag. Læs mere om den kamp her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020