• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FC København-kaptajn: FCM er blevet mere usikre

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC Københavns kaptajn har set et mere usikkert FC Midtjylland-hold over de seneste måneder.

Af Victor Risager

FC Midtjylland er blevet mere usikre over de seneste to måneder. Sådan lyder vurderingen fra FC Københavns anfører, Zeca, til den portugisiske avis A Bola forud for midtjydernes Europa League-kamp mod SC Braga.

Bo Henriksens mandskab spillede for godt to måneder siden deres første gruppekamp mod Braga, hvor de tabte 3-1, og siden har visse ting ændret sig hos “Ulvene”, der har tabt deres seneste to kampe.

I hvert fald hvis man spørger Zeca.

- Kun Midtjyllands præstationer har ændret sig. De var solide, og nu er de mere usikre. Siden den første kamp (mod Braga, red.) er det ikke gået så godt for dem, siger FC København-kaptjanen til A Bola og tilføjer om FC Midtjyllands seneste nederlag:

- Der var ingen, der blev sparet. Det var en stor kamp. Det var en svær kamp mod Brøndby. De førte stadig 1-0, men de løb ind i vanskeligheder og reagerede ikke.

FC Midtjylland har spillet ni kampe siden det første møde med Braga, og det er blevet til fem sejre. De seneste to kampe er dog som nævnt endt i nederlag.

I torsdagens Europa League-kamp er FC Midtjylland næsten pisket til sejr. Hvis de smider point, og Røde Stjerne besejrer bundproppen Ludogorets, er midtjyderne færdige i turneringen. I så fald vil de i stedet skulle spille knockoutkampe i Conference League i foråret.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020