FC København ydmyger Feyenoord

FC København gjorde det onde ved Feyenoord lørdag i en testkamp og vandt med hele 7-0.

Opdatering: Jess Thorup har efterfølgende udtalt, at Feyenoord ikke stillede med den kvalitet, som man havde aftalt, og at kampen ikke var det, man håbede på. Læs mere om det her.

FC København tabte klubbens første testkamp til Silkeborg IF, men “Løverne” fik i den grad revancheret nederlaget i klubbens anden testkamp lørdag.

Her mødte de forsvarende danske mestre Feyenoord, og det endte i en regulær nedslagtning. FC København endte med at vinde kampen i Holland med hele 7-0.

Med til historien hører dog, at FCK stillede i noget nær stærkeste, mens at det var et Feyenoord-mandskab uden en lang række af deres profiler, hvorfor flere unge spillere og reserver var i aktion for hollænderne.

FCK kom perfekt fra start med en scoring efter blot fem minutter, hvor Victor Kristiansen scorede kampens første mål. Godt et kvarter senere var det David Khocholava, der var på pletten med et hovedstødsmål efter et frisparksindlæg fra Pep Biel.

Og lige inden pausen trykkede københavnerne for alvor speederen i bund. I det 37. minut scorede Hakon Haraldsson til 3-0, Kevin Diks gjorde det til 4-0 få minutter senere, og Roony Bardghji lukkede halvlegen med en kasse til 5-0.

FCK skiftede hele syv mand ud i pausen, men det ændrede intet. William Bøving og Isak Bergmann Johannesson gjorde det til henholdsvis 6-0 og 7-0, inden der var spillet en time.

Mere blev der ikke scoret, og det endte altså med en overbevisende 7-0-sejr til københavnerne.

FC København skal stadig spille en testkamp mod Club Brugge, inden "Løverne" indleder Superligaen mod AC Horsens den 17. juli. Kampen mod belgierne skal spilles næste lørdag.