• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FC København ydmyger Feyenoord

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København gjorde det onde ved Feyenoord lørdag i en testkamp og vandt med hele 7-0.

Af Victor Risager

Opdatering: Jess Thorup har efterfølgende udtalt, at Feyenoord ikke stillede med den kvalitet, som man havde aftalt, og at kampen ikke var det, man håbede på. Læs mere om det her. 

FC København tabte klubbens første testkamp til Silkeborg IF, men “Løverne” fik i den grad revancheret nederlaget i klubbens anden testkamp lørdag.

Her mødte de forsvarende danske mestre Feyenoord, og det endte i en regulær nedslagtning. FC København endte med at vinde kampen i Holland med hele 7-0.

Med til historien hører dog, at FCK stillede i noget nær stærkeste, mens at det var et Feyenoord-mandskab uden en lang række af deres profiler, hvorfor flere unge spillere og reserver var i aktion for hollænderne.

FCK kom perfekt fra start med en scoring efter blot fem minutter, hvor Victor Kristiansen scorede kampens første mål. Godt et kvarter senere var det David Khocholava, der var på pletten med et hovedstødsmål efter et frisparksindlæg fra Pep Biel.

Og lige inden pausen trykkede københavnerne for alvor speederen i bund. I det 37. minut scorede Hakon Haraldsson til 3-0, Kevin Diks gjorde det til 4-0 få minutter senere, og Roony Bardghji lukkede halvlegen med en kasse til 5-0.

FCK skiftede hele syv mand ud i pausen, men det ændrede intet. William Bøving og Isak Bergmann Johannesson gjorde det til henholdsvis 6-0 og 7-0, inden der var spillet en time.

Mere blev der ikke scoret, og det endte altså med en overbevisende 7-0-sejr til københavnerne.

FC København skal stadig spille en testkamp mod Club Brugge, inden "Løverne" indleder Superligaen mod AC Horsens den 17. juli. Kampen mod belgierne skal spilles næste lørdag. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.