• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCK-boss beder om hjælp fra fansene: Vi skal gøre tingene som vi skal

Foto: Getty Images

Direktøren fra selskabet bag FC København, Lars Bo Jeppesen, vil gerne have tilskuerne til sikre, at der ikke er problemer med flere folk på tribunerne.

Af Oliver Okstrøm

Når FC København skal møde Brøndby på søndag, så er det første gang siden begyndelsen af marts, at de har kunne åbne op for mere end 500 personer. I alt 9500 af klubbens sæsonkortholdere og partnere kan nu være med, og sådan skulle det gerne fortsætte - og helst med endnu flere folk på lægterne fremover.

Det fortæller Parken Sport & Entertainment-direktør Lars Bo Jeppesen på FCK's officielle hjemmeside, hvor han har en klar opfordring til dem, som kommer ind til derbyet mod ærkerivalerne fra Brøndby.

Læs også:FCK-profil før Derby: Vi skal have udbytte af anstrengelserne

- Der er ingen tvivl om, at vores mål er at komme tilbage til fuld kapacitet, og at vi igen kan gå til fodbold frit med masser af stemning på stadion. Forudsætningen for, at vi kan nå derhen er, at vi sammen viser, at vi kan løse den opgave, der er foran os lige nu. Kan vi ikke det, så bliver vejen tilbage længere og sværere, fortæller han og fortsætter:

- Derfor understreger jeg igen, at vi har brug for jeres hjælp til at komme godt gennem Derbyet. Både med opbakningen fra jer til drengene på banen, men altså også ved, at vi gør tingene, som vi skal, lyder det fra Lars Bo Jeppesen.

Læs også:Brøndby-anfører: Mod skal sikre os sejren over FCK

Direktøren for selskabet bag FCK understreger endvidere, at man fra deres side altid ønsker passion og engagement fra tribunerne, men at man nu skal huske på, at det bliver en anden måde at gå til fodbold på nu.

Kampen mellem FC København og Brøndby spilles søndag aften klokken 18, og den sendes direkte på TV3+.

Læs også:FCK-direktør nedtoner frygt efter fan-uro i pokalfinale

Læs også:FCK-boss jubler: Nye retningslinjer lader til at ligge tæt på vores forslag

Læs også:Aldo Petersen svarer på FCK-boss' bredside: Det er jo helt væk

Superliga

Mere Superliga

Fokus