• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

- Han har mere flair end Mads Bidstrup

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København er formentlig på jagt efter en central midtbanespiller til sommer.

Af Kenneth Jensen

Asier Illarramendi, Mads Bidstrup eller måske en helt tredje.

FC København mister til sommer profilen Carlos Zeca, der rejser hjem til Grækenland, og så er spørgsmålet, om de danske mestre skal have sig en afløser.

William Clem er allerede en spændende spiller, der får en vigtig rolle for FCK i fremtiden, men Peter Christiansen skal måske have et alternativ til den defensive del af midtbanen, og det er her, at Jesper Thygesen har budt ind.

Han har nævnt Asier Illarramendi som en spiller, FCK kan kigge på, og så er der Mads Bidstrup, som har en fortid i FC København, og som også tidligere er sat i forbindelse med en retur til FCK.

Og så er der et tredje emne, som Jesper Thygesen mener, kan være i spil. Stuttgarts dansker og tidligere FCK'er, Nikolas Nartey.

Han er dog - ifølge Jesper Thygesen - lidt mindre spændende end de to andre.

- Han er mere otter eller har spillet som venstre back. Han er mere offensiv og med mere teknisk flair end Bidstrup, men han har også en del skadeshistorik med sig. Så det er også romantisk - det er en tidligere ungdoms-FCK'er, der kom til Köln som 17-årig. Det er også romantikken, der råder der, det vil jeg nok være mere urolig over, hvis det er Nartey, de fik, siger Jesper Thygesen til Viaplay.

Se indsalget med Thygesen i videoen øverst til denne artikel.

Netop Mads Bidstrup skal forsøge at vriste mesterskabet fra FC København, da han spiller for FC Nordsjælland, der aktuelt bare er et enkelt point efter FCK i toppen af Superligaen.