• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

FCK kan købe lejesvenden Bundu: Det er oplagt

Foto: FC København

FC København har en købsoption med i lejeaftalen med Mustapha Bundu. William Kvist kalder det "oplagt" at gøre brug af den til sommer.

Af Anders Dehn

Mustapha Bundu er tilbage i Superligaen, men i første omgang har han kun fået en halvårig lejeaftale med FC København. Den kan dog meget vel blive vekslet til et permanent skifte.

FCK har nemlig sikret sig en købsoption som en del af aftalen med Anderlecht. Hvis alt går, som sportslig leder William Kvist håber, udløser klubben den option, når sæsonen er forbi.

- Det giver os et halvt år til at få det bedste ud af hinanden, og går det, som vi tror og håber, så er det oplagt, at vi gør brug af muligheden for at udløse klausulen til sommer, siger Kvist til fck.dk.

Læs også:Officielt: FC København henter Mustapha Bundu

- Vi ved, at det kan tage lidt tid for Bundu at falde helt ind på holdet og i klubben, så det er perfekt, at vi nu har den mulighed for virkelig at få tingene til at klikke, inden vi eventuelt køber ham fri.

Det er ikke første gang, at FC København er ude efter Mustapha Bundu. Ifølge Kvist forsøgte klubben også i sommer, da AGF i stedet solgte ham til Anderlecht, hvor Bundu dog ikke slog til i efteråret.

Læs også:Avis: Her er FC Københavns købsoption på Mustapha Bundu

- Vi forsøgte at hente ham til FCK allerede i sommeren 2020, hvor det ikke var muligt, og hvor Anderlecht i stedet landede en aftale, siger William Kvist.

- Han har ikke fået forløst potentialet i Anderlecht, og det har givet os chancen igen, hvor Jess Thorups stærke netværk i Belgien og relationen til Peter Verbeke fra Anderlecht også har været en afgørende faktor.

23-årige Bundu spillede 109 kampe og stod for 21 mål og 25 assists i sin tid i AGF.

Læs også:Mustapha Bundu få formaliteter fra FC København

Læs også:Transferplanen: Vild uge i vente i FC København?

Læs også:Anderlecht får Jacob Bruun Larsen til spotpris

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - Intro-tilbud

Superliga

Mere Superliga

Fokus