Video : Tipsbladet
Superliga

FCM-back kræver kynisme i duel-kamp mod Lyngby

FC Midtjyllands Joel Andersson regner med, at mand mod mand-duellerne bliver afgørende mod Lyngby.

FC Midtjylland har gang i et tæt kampprogram for tiden, og efter en tur til Portugal i tirsdags venter Lyngby fredag. Her bliver det et opgør, som FCM's svenske back Joel Andersson har et klart billede af.

Det fortæller han om i et interview på midtjydernes hjemmeside.

- Jeg forventer mig, at det bliver en hård kamp. Lyngby spiller med trebackkæde og wingbacks, og derfor kunne det meget vel blive en kamp, hvor mand mod mand-duellerne bliver afgørende over hele banen, siger han og fortsætter:

- Vi skal vinde vores dueller, og det bliver noget af det vigtigste. Derudover skal vi arbejde sammen som hold og være kyniske foran deres mål, lyder det fra Joel Andersson.

Desuden bemærker svenskeren, at kampen kommer til at være ligeså vigtig som de sidste på sæsonen.

- Kampen i morgen er lige så vigtig som de fem sidste opgør i et mesterskabsslutspil. Man er nødt til at være klar til hver kamp og gøre alt for at vinde. Vi ønsker at have flere point i ligaen, og i morgen er første skridt i jagten på at få det, fortæller Joel Andersson.

I forhold til det tætte program for tiden, så understreger han, at det er vigtigt for ham at spise og drikke det rigtige, ligesom søvnen er vigtig for ham.

FC Midtjylland har desuden gang i et transfervindue, hvor flere spillere kan være på vej ud. Læs mere om det her.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.