• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCM melder stort ud: Ambitionen er at det skal være verdens bedste

Foto: Getty Images

FC Midtjyllands fanzone ved MCH Arena skal have en ansigtsløftning, og det er tilsyneladende ikke småting, der er på vej.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland har i længere tid barslet med nye planer på deres hjemmebane, men hidtil er der ikke kommet noget konkret fra dem. Det er heller ikke det store, som man nu ligefrem løfter sløret for.

Dog dufter det af noget spændende, som FCM's marketing og support-direktør Preben Rokkjær introducerer i en julehilsen, som er sendt ud i et nyhedsbrev.

Læs også:Transfervinduet nærmer sig: FCM er i samtale med angribere

Her bliver der peget på nogle lidt mindre forbedringer i forhold til lyden på MCH Arena, ligesom man også kan annoncere, at man kommer til at have streetfood på menuen, når corona-perioden er overstået for fodboldklubberne.

Til den tid vil der også være noget helt nyt for de midtjyske fans, understreger FCM-direktøren, som ikke er bleg for at puste udmeldingen stort op.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 13. runde

- Endelig har vi en ambition om at bygge Europas - måske verdens - bedste fanzone i den ende af stadion, som peger ud mod motorvejen (bag ståtribunen red.), hvor vi vil skabe nogle oplevelser, der gør, at det ikke kun bliver interessant at komme ind og se en fodboldkamp, siger han og fortsætter:

- Det bliver også interessant at se de oplevelser, som der sker i og omkring den her fanzone, lyder det fra Preben Rokkjær.

I videoen er administrerende direktør Claus Steinlein og den kommercielle direktør Jacob Jørgensen også med, hvor de fortæller om de op- og nedture, som 2020 har været for midtjyderne, som man kan ses nedenfor.

Læs også:Superliga-powerranking: Kan forfølger-trioen røre FC Midtjylland?

Læs også:Julestatus på Superligaen: Her er årets bedste og dårligste hold

Læs også:Efterårets Profil: Sådan stemte de 12 Superliga-trænere