FCM melder ud: Vi har en trup til Superliga-guld
Foto: Getty Images
Superliga

FCM melder ud: Vi har en trup til Superliga-guld

Forventningerne til FC Midtjylland-mandskabet er ikke til at tage fejl af.

FC Midtjylland leverede meget aktivt på sidstedagen af transfervinduet, hvor de fik både spillere ind og ud af truppen. Her var det med Mads Bech Sørensen og Ola Brynhildsen som de spillere, der blev hentet til klubben.

Efter vinduet klappede i gav FCM-sportschef Svend Graversen en vurdering af sommerens transfervindue i et interview med Discovery+.

- Det var et mål, at vi stod med et slagkraftigt hold fra starten af. Det er klart, at jeg havde et hårdt bump på vejen i går (torsdag i Conference League-nederlaget til Legia red.), hvor vi ellers spiller en rigtig dygtig kamp. Det er måske første gang, at vi har stået med de spillere. Nu har vi så fået yderligere konkurrence ind i truppen.

Målet for sæsonen er nu også helt klart med det mandskab, som er blevet samlet på heden.

- Det kommer til at tage en anelse tid lige at få spillet de her gutter sammen. Det er jeg helt sikker på, at Thomasberg og træner-teamet nok skal få styr på, siger han og fortsætter:

- Og så er jeg 100 procent overbevist om, at så har vi en trup, som kan ud og jagte det, der ligger ude i horisonten, og det er det her Superliga-guld, som vi har at spille for lige nu her, samt en pokal. Det er jeg helt sikker på, at vi har truppen til, lyder det fra Graversen.

Han slår desuden fast, at han glæder sig til at se holdet være tættere sammen.

I videoen øverst i artiklen giver han også en beskrivelse af de førnævnte spillere, der er kommet ind i løbet af fredagen.

Derudover har FCM også i slutningen af transfervinduet hentet den chilenske profil Osorio til klubben. Læs mere om reaktionen på det skifte her.