• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

FCM præsenterer ung colombianer: Vi tror, han kan slå igennem

Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland bekræfter nu også tilgangen af den unge angriber Juan Moreno. Colombianeren skal i første omgang tørne ud for klubbens U19-hold.

Af Ole Hoffskov

På sidstedagen af transfervinduet bekræftede den 18-årige colombianer Juan Moreno over for tipsbladet.dk, at han havde indgået en kontrakt med FC Midtjylland, og nu melder de danske mestre også selv ud om aftalen.

FC Midtjylland oplyser på klubbens hjemmeside, at Juan Moreno rykker til Danmark fra Puerto Pro FC i hjemlandet. Angriberen skal i første omgang tørne ud for midtjydernes U19-hold, men håbet er, at han på sigt kan blive en profil i Superligaen.

- Vi er rigtigt tilfredse med at hente Moreno til klubben. Det er en god mulighed, vi har fået gennem vores netværk, og så har vi set ham til turneringer i udlandet. Hans colombianske akademi har også været på besøg i Danmark, fortæller sportschef Svend Graversen og fortsætter:

Læs også:Rasmus Ankersen vil samle FC Midtjylland og Brentfords rekruttering

- Moreno er en dygtig angriber og har en fysisk pakke, som bliver utrolig spændende at arbejde med. Han er fuldblodsangriber med næse for mål og begår sig godt i feltet. I fællesskab skal vi udvikle hans tekniske færdigheder til det næste niveau.

- Vi glæder os virkeligt til at komme i gang med arbejdet med Moreno. Han starter på akademiet, hvor han skal tage konkurrencen op med stærke angribere. Senere skal han tage skridtet op fra U19-holdet, og vi tror på, at han kan slå til på højeste niveau.

Den unge angriber ser frem til at tage hul på et nyt kapitel i sin karriere og i sit liv i FC Midtjylland.

Læs også:FCM-formand: Europæisk gennembrud er et hold kæft-bolche til dem fra øen

- Jeg er meget glad for at være her. Jeg er blevet taget godt i mod og alle har behandlet mig super godt, og det føles allerede som et god klub at være en del af. Jeg håber, at jeg kan bidrage på banen med mine kvaliteter. Jeg tænker ikke så meget på mig selv, men mere holdet. Selvfølgelig vil jeg udvikle mig så meget som muligt, men fodbold handler om at vinde, og det håber jeg, at jeg kan hjælpe FC Midtjylland med, siger Juan Moreno.

De sidste detaljer i forhold til Juan Morenos arbejdstilladelse mangler fortsat at falde endegyldigt på plads, før colombianeren kan trække i FC Midtjylland-trøjen.

FC Midtjylland oplyser ikke noget om længden på Juan Morenos aftale - det colombianske medie Golombiano skrev i starten af oktober, at Moreno får fem år i FC Midtjylland. 

Læs også:Opbrud i Europa: FCM-boss er positivt stemt over for ny turnering

Læs også:Brentford og FC Midtjylland kunne have fået en søsterklub i Norge

Læs også:FC Midtjylland-bosser: Vi er meget inspireret af Atalanta

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Optakt: AGF - Brøndby IF

Superliga-runden slutter af med en stor kamp mellem AGF og Brøndby. Her ser vi frem mod opgøret.

Mere Superliga

Fokus