• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

FCM-profils plan mod SIF: Forventer at ramme dem

Foto: Getty Images

Silkeborgs spillestil giver nogle muligheder for FC Midtjylland, mener Aral Simsir.

Af Oliver Okstrøm

FC Midtjylland kan mandag sikre sig den syvendeplads, der giver dem en playoff-kamp om en plads i Conference League. Det kræver dog en sejr over Silkeborg på udebane, hvis det skal falde på plads.

Til den kamp har FCM-stortalentet Aral Simsir en klar plan til, hvordan de skal slå silkeborgenserne.

- Silkeborg spiller flot, men også risikabelt fodbold. Hvis vi kan presse hårdt og erobre bolden højt i banen, forventer jeg, vi kan ramme dem på nogle omstillinger. Forhåbentligt allerede i starten af kampen ligesom sidst, fortæller Simsir.

Det hjalp også godt med den stil i den første kamp mellem de to i kvalifikationsspillet, hvor der efter 20 minutter stod 3-0 til FCM.

Han beretter desuden om, at der er en virkelig god stemning i truppen, og at man har haft en fantastisk uge, som blandt andet har budt på en fodboldgolftur torsdag efter træningen, som en del af ugens aktiviteter.

Senest er det også blevet til et U19-mesterskab til FC Midtjylland, som han også var ude til, da pokalen skulle løftes. Denne gang som tilskuer.

- Jeg har selv prøvet at vinde U19-mesterskabet, og jeg ønsker dem allesammen tillykke. Der er en del af drengene, som træner med os, og det er fedt at se dem gøre det så godt. Det er specielt at overvære, når jeg selv har stået i samme situation, og jeg husker tydeligt, hvor meget det betød dengang, fortæller den tyrkiske U21-landsholdsspiller.

Før kampen mod Silkeborg har den kommende modstander sendt drillerier mod FCM. Læs mere om det her.