• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

FCN-chef kritiserer stjerne: Ødelægger vores spil

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Nordsjællands cheftræner kritiserer den driblestærke kantspillers nuværende form.

Af Victor Risager

Han spillede fuld tid i forårets første fem Superliga-kampe, men i onsdagens sejr over AGF blev FC Nordsjællands Kamaldeen Sulemana hevet ud godt tyve minutter før tid. Ikke mindst på grund af skuffende spil, forklarer cheftræner Flemming Pedersen over for Frederiksborg Amts Avis

Kamaldeen Sulemana er ellers et af de største salgsobjekter i Superligaen, og i januars transfervindue var både Ajax og Bayer Leverkusen efter sigende ude efter den 19-kantspiller, der som bekendt blev han i Nordsjælland.

Men i øjeblikket leverer dribleren ikke det, han kan, lyder det fra cheftræneren.

- Han har ikke sin bedste periode i øjeblikket. Men det er en vigtig periode for hans fremtid. Tingene kører ikke lige, som han gerne vil have det. Han kommer til at kede sig lidt og får ikke lige de bolde, han gerne vil have, og så søger han ned i banen for at få bolden. Han vil rigtig gerne have bolden i fødderne og udtrykke sig med den, og det ødelægger også vores spil lidt, siger Flemming Pedersen til Frederiksborg Amts Avis.

I foråret har Kamaldeen Sulemana leveret to assists på seks kampe, hvilket bringer hans sæsontotal op på fem oplæg i Superligaen. Fire scoringer er det også blevet til i sæsonen, men han har ikke scoret siden november.

I kampen mellem AGF og FC Nordsjælland kom VAR igen i fokus, da århusianerne er meget utilfredse med et rødt kort - det kan du læse mere om her

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus