FCN-træner forudså det hurtigt: Det ville gå galt

FC Nordsjælland-cheftræner kunne råbe og skrige uden, at det hjalp noget mod AC Horsens fredag aften.

Superliga-førerholdet fra FC Nordsjælland fik fredag aften sæsonens andet nederlag, da de tabte med 0-1 til AC Horsens. Det var noget, som efterlod Farum-klubbens cheftræner Flemming Pedersen ganske forbløffet.

Det fortæller han i et interview med Ekstra Bladet.

Her peger han på, at det særligt var i den første halve time af kampen, at de var i problemer, og at de var i chok på bænken over, hvad de så inde på banen fra spillerne.

- Jeg kunne se efter to minutter, at det ville gå galt. Vi råbte og skreg fra bænken, men lige lidt hjalp det. Det var jo ikke én chance, Magnus Jensen fik. Han scorede vel på sin fjerde, fortæller FCN-cheftræneren.

Flemming Pedersen fortæller endvidere, at selvom man havde skitseret for spilleren lige inden kampen, at AC Horsens kunne starte med Jensen i angrebet i en 4-4-2, så var spillerne helt rådvilde.

Derudover mener han, at man ikke kan blive mester, hvis man leverer sådanne perioder. Her mener han, at man minimalt skal levere 85 procent uge efter uge, og at FCN-holdet denne gang var langt under 50 procent.

Bunden gik simpelthen ud af holdet, forklarer den chokerede cheftræner.

Netop førnævnte Magnus Jensen var da også en herre, der gjorde livet surt for FCN'erne. Læs mere om det her.