Video : Tipsbladet
Superliga

Fejrede triumfen med rørt far: Det er bare fedt

Thomas Thomasberg kunne fejre FC Midtjyllands mesterskab sammen med sin familie.

HERNING (TIPSBLADET):

Thomas Thomasberg var en af mange mennesker, der efter slutfløjt på MCH Arena søndag aften kunne bryde ud i kæmpe jubel.

FC Midtjylland-træneren fik blandt andre anledning til at fejre det danske mesterskab med sine forældre, der for første gang i lang tid havde fundet vej til stadion, selvom Thomas' far ikke umiddelbart var meget for det.

Det betød imidlertid meget for Thomas Thomasberg, at det endte sådan, siger han til Tipsbladet og resten af den skrevne presse efter 3-3-kampen mod Silkeborg IF.

- Min far har ikke været til fodbold siden pokalfinalen. Jeg fik efter ti minutters snak overbevist ham om, at det var en god idé. Ikke at han ligger for døden, men jeg tror ikke, han kommer til at se så mange flere fodboldkampe live. Han ser dem derhjemme. 

- Han har selv været fodboldspiller og -træner, så ham kan jeg engang imellem lige spare med. Det er bare en glæde, og jeg kunne også lige se en tåre, da jeg kom derop, og det er jo bare fedt, at han kan være med til at dele det her.

Thomasberg sendte også en tanke i retning af sin kone og børn.

- Det er mange timer, vi bruger på arbejde, og der er nogle afsavn. Heldigvis har jeg en søn, der også er med rundt til alle kampene, og et par piger og en kone, som i grove træk følger os i tykt og tyndt. Så selvfølgelig betyder det noget, at man kan få plads til det, for et Superliga-job koster mange timer og ressourcer.

Det bliver dog ikke udelukkende familien, cheftræneren skal fejre triumfen med. Thomasberg har også tænkt sig at deltage i festen sammen med spillere og stab søndag aften og nat. 

- Nu giver det lidt energi og lidt kræfter, så jeg kan også godt holde ud til de sene nattetimer, for selvfølgelig skal vi fejre det sammen. Det giver selvfølgelig en glæde og en tilfredsstillelse over det arbejde, man har været en del af, og så skal vi møde ind igen i morgen. Så har jeg vist også lige et møde tirsdag, og så skal jeg på ferie.

FC Midtjylland vinder Superligaen et point foran Brøndby.