• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Femte FCN-nederlag i træk: Vi er ikke mentalt ramt

Foto: Getty Images

FC Nordsjælland-cheftræner Flemming Pedersen peger på, at hvis de var mentalt ramt, så ville de slet ikke kunne spille efter 0-2-målet mod Silkeborg.

Af Oliver Okstrøm

FC Nordsjælland er kommet ind i en dårlig spiral. De sidste fem Superliga-kampe er endt med nederlag, hvor det seneste kom mod Silkeborg søndag eftermiddag. Her blev det til et 1-4-nederlag.

FCN-cheftræner Flemming Pedersen afviser dog, at der skulle være tale om, at holdet er mentalt ramte. Det gør han klart i et interview med TV3 Sport. 

- Hvis vi var mentalt ramt, så ville vi slet ikke kunne spille efter 0-2. Der ser det jo ikke ud til, at kampen står 2-0 til Silkeborg. Der ser det ud til, at der er friske spillere, og vi vil angribe - og vi har også nogle muligheder udover dem, som vi scorer på. Der har vi trods alt nogle muligheder, der tilfalder os, fortæller Flemming Pedersen.

FC Nordsjælland har i den nye struktur med mesterskabsspil været gode til at komme med i den sjove ende og undgå nedrykningsspillet. Det er ikke noget, som man har haft oppe og vende, hvis det skulle ende med den nederste halvdel efter grundspillet.

- Der er jo ikke noget, som vi ønsker, og det er heller ikke noget, som vi har talt om. I forhold til 'Hvad nu hvis?', ja det må vi så se. Vi må se, om der sker noget, hvis det hedder nedrykningsspil, siger han og fortsætter:

- Men det er svært her lige efter kampen at forholde sig til top-6 og bund-6. På kort sigt skal vi se at få repareret vores hold, fordi der er lidt for mange huller defensivt i øjeblikket. Nu kommer der en landskampspause, og så træner vi videre, og så har vi en kamp god kamp mod Midtjylland på hjemmebane, lyder det fra FCN-træneren.

Det var da også i det defensive, at der var mangler mod Silkeborg. Læs mere om det her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020