Fik drømmedebut mod FCK: Sad med træls følelse

Den 18-årig AaB'er Marcus Hannesbo startede og scorede mod FCK, der til sidst vendte 0-2 til 3-2.

Sammen med resten af AaB-mandskabet spillede den bare 18 årige Marcus Hannesbo en fantastisk første halvleg, hvor de mere eller minde kørte FC København ud af banen på Aalborg Portland Park.

Den unge nordjyde var endda manden bag målet til 2-0, da han behersket sendte kuglen ind bag Kalle Johnsson efter en AaB-omstilling skabt på en fejl af Bryan Oviedo.

Selvom AaB gik til pausen foran 2-0, så rakte det ikke i sidste ende til sejren, og derfor er det en træls følelse, Marcus Hannesbo sidder tilbage med, selvom han fik en flot debut. Det fortæller han til nordjyske.dk.

- Jeg synes, vi gav dem sejren, for vi må aldrig lukke tre mål ind i anden halvleg på den måde. Så jeg sad med en træls følelse ude på bænken til slut.

Hannesbo fik den første time på banen, inden han måtte lade sig udskifte. En beslutning han selv bad om, forklarer han i interviewet.

- Jeg tror, jeg havde fået for megen energidrik inden kampen.