Flere spillere kan forlade OB inden fredag
Illustration
Superliga

Flere spillere kan forlade OB inden fredag

Krisztian Vadocz er blandt de spillere, som OB kan skille sig af med i løbet af transfervinduets sidste dage. 

Med få dage tilbage af transfervinduet er der stadig et par ting på dagsordenen hos OB's sportsdirektør Jesper Hansen. 

Fynboerne skal ikke forstærke sig i januarvinduet, men til gengæld er der planer om at gøre truppen mindre. Her arbejder fynboerne på flere muligheder, idet flere spillere kan forlade klubben i løbet af de kommende dage.  

- Som udgangspunkt har vi ønsket at holde sammen på truppen i det her vindue, men vii har også sagt, at vi gerne vil slanke truppen, og det håber vi stadig, at vi kan, siger Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

En af de spillere, der kan komme til at forlade OB, er ungarske Krisztian Vadocz. Midtbanespilleren har ikke fået meget spilletid i løbet af sæsonen, og med kontraktudløb til sommer synes hans fremtid i klubben ikke ligefrem belagt med gyldne løfter om storhed og højstatus. Jesper Hansen bekræfter, at OB er villig til at lade ungareren gå. 

- Vi har haft en dialog med Krisztian og hans agent, og vi har snakket om situationen. Tre dage lyder måske ikke af så meget, men der kan stadig ske noget i løbet af de sidste dage. Vi må se på det, men Krisztian er meget professionel og gør sine ting, så vi tager det som det kommer. 

- Vi har haft en dialog med hans agent om situationen, og vi har givet udtryk for, at han gerne må afsøge mulighederne. Det har foregået i et stykke tid, og nu må vi se, hvad der sker, siger Jesper Hansen.

OB håber desuden at kunne skille sig af med offensivspilleren Cedric N'Koum, der træner med klubbens U/19-hold. Muligvis kommer der først en afklaring efter på fredag, men et skifte kan også komme på tale senere. 

- Vi arbejder på forskellige muligheder, og om det så lykkes inden fredag, må tiden vise. Der er lande, hvor vinduet har åbnet længere end til på fredag, og for os er der ikke ændret noget: Vi mener stadig, at den bedste løsning for ham er at finde en ny klub, fortæller Jesper Hansen. 

Endelig er forsvarsreserven Niclas Vemmelund til prøvetræning i Horsens i disse dage, og han kan altså også forlade Fyn i nær fremtid.