Superliga Oliver Okstrøm

Forventer aktivt vindue: Sådan vil VB-træner gøre

Foto: Getty Images

Der er nogle spillere i Vejle-truppen, som Peter Sørensen gerne ser forlade klubben.

Af Oliver Okstrøm

Vejle tabte søndag med 1-4 til et coronaramt Randers-mandskab, og med kort tid til vinterpausen er det også oplagt at se på, hvordan vejlenserne skal være, når transfervinduet åbner igen til januar.

VB-cheftræner Peter Sørensen er ikke i tvivl. Der skal meget gerne ske noget med holdet, fortæller han i et interview med Eurosport.

- Jeg tror, at vores trup skal tilrettes, og det kommer jeg til at gøre, hvad jeg kan, for at påvirke, siger Peter Sørensen.

Og det er både spillere, der skal ind og ud af truppen.

- Jeg mener simpelthen, at der skal vi skal bruge penge på spillere, som kan hjælpe os. Vi skal spare på udgifter til spillere, som vi ikke kan bruge. I hvert fald ikke særligt meget. Der er penge at hente, og så mener jeg også, at der skal hentes en forstærkning her og der. Det vil sige, at vi skal have nye spillere tilføjet, siger han og fortsætter:

- Vi skal have kvalitet via de udviklingsspillere, vi har, og vi skal tilføre kvalitet ved at hente noget udefra - og vi skal forstærke os ved at formindske os. Det er noget, som jeg gerne vil forsøge at påvirke i det kommende transfervindue, lyder det fra Sørensen.

Han slår desuden fast, at det dog primært vil være på transfermarkedet, at man skal lægge arbejdet i at få vendt situationen for dem.

Kritikken af Vejle var hård efter nederlaget til Randers. Læs mere om det her.