Video : Tipsbladet
Superliga

Fremtiden er uafklaret for AGF-stjerner

Stig Inge Bjørnebye siger, at det ikke er afgjort, hvad der skal ske med Jack Wilshere og Patrick Mortensen.

AGF spillede lørdag sæsonens sidste kamp, og nu skal klubben fra Aarhus tage hul på forberedelserne til næste sæson.

Det indebærer ikke mindst at finde David Nielsens afløser på cheftrænerposten, men der er også spørgsmålstegn vedrørende flere spillere.

Jack Wilshere har kontraktudløb, efter at han i foråret har spillet 14 kampe for AGF. Og så er der Patrick Mortensen, der har et halvt år tilbage af sin aftale, og selv har sået tvivl om sin fremtid hos “De Hviie” efter tre og et halvt år i klubben.

Stig Inge Bjørnebye, sportschef i AGF, fortæller til TV3 Sport, at der ikke er truffet nogen endegyldige beslutninger vedrørende de to. 

- Det er uafklaret, siger AGF-bossen til TV3 Sport og fortsætter:

- Vi har villet runde sæsonen af, og så skal vi, som jeg sagde indledningsvis, have en god evaluering, så vi får bygget det bedst mulige fundament til den nye sæson, der begynder allerede om en måneds tid. Nu skal vi først og fremmest have en ny cheftræner på plads, og så kigger vi på truppen derefter.

- Den nye cheftræner skal være med til at lave de sportslige vurderinger på den korte bane, og så har vi et stort arbejde at lave som klub, synes jeg. Vi skal have nogle klare ambitioner om at bygge noget, der er langsigtet.

Se hele klippet med Stig Inge Bjørnebye i videoafspilleren øverst i artiklen.