Har Ingvartsen i sigtekornet: Gået for langsomt
Foto: Getty Images
Superliga

Har Ingvartsen i sigtekornet: Gået for langsomt

FC Nordsjælland har brug for en opblomstring fra Marcus Ingvartsen for at holde liv i gulddrømmen, vurderer Tipsbladets kommentator.

FC Nordsjælland er bremset op i Superligaen, siden FC København i midten af september kunne være glad for at få 2-2 i Farum.

Tre gange i træk er FCN gået fra banen i ligaen uden at score, og det virker ganske paradoksalt, når man samtidig formåede at slå Ludogorets 7-1 hjemme i Conference League.

FCN har et så stærkt mandskab, at holdet ligner den klare udfordrer til FC København i tabellen i denne sæson, selvom Brøndby IF lige nu ligger på førstepladsen.

Men det skal FCN og ikke mindst holdets nyindkøbte offensive omdrejningspunkt til at vise igen efter de tre skuffende kampe mod bundholdene Hvidovre, Vejle og Lyngby.

- Det begyndte så godt men har været lidt skidt den seneste måned. Det her FCN-hold tegner til at være særdeles stærkt til foråret, når man har et halvt års erfaring til for de nye og unge folk, siger Troels Bager Thøgersen, der er Tipsbladets kommentator og chef for den trykte udgave.

- Indtil da er det en topspiller med stor erfaring som Ingvartsen, der skal bære holdet i de sidste 10 kampe i ligaen og Europa, uanset hvor meget filosofien og kollektivet fylder.

- FC Nordsjælland leder efter stabilitet, FCK trods deres fejl har haft her i 2023. Spillet har været for langsomt og omstændigt, og offensiven anført af Ingvartsen har haft det svært i efteråret på nær i rekordsejren over Ludogorets. Nu skal der eksekveres, hvilket er Ingvartsens speciale og det, han er hentet til for. FCN skal række ud efter både sølv og guld med den trup, man har.

Marcus Ingvartsen kom til FC Nordsjælland umiddelbart før sæsonstart, da nordsjællænderne overtalte forwarden til et skifte frem for den transfer, FC Midtjylland havde forsøgt at line op.