Foto: Getty Images
Superliga

Har overhalet FCK: Overrasket? Nej nej!

FC København blev fanget af FC Midtjylland i slutningen af Superliga-efteråret. En af målscorerne i den sidste FCM-sejr på 5-1 over Viborg er ikke overrasket over, det gik sådan.

FC Midtjylland så en overgang i især august ud til at være færdige i topkampen, før den nærmest overhovedet var kommet i gang.

FCM spillede et par rædderlige kampe mod Lyngby og FC Nordsjælland i august, men gode resultater især siden en sejr i Parken over FC København i september, katapulterede FC Midtjylland op på førstepladsen i sidste efterårsrunde i Superligaen.

FC Midtjylland handlede spillere for 150 millioner kroner i sommer, og en af dem, der kom ind sent, var Dario Osorio.

Han har ikke prøvet at tabe i Superligaen med FC Midtjylland, og Osorio synes ikke, der er noget overraskende i holdets comeback i tabellen.

- Jeg er lykkelig for at være del af det her smukke hold og håber, det bliver ved, som det har gjort hidtil

Er du ikke overrasket over, det er gået så godt?
- Nej nej, vi har et godt hold, vi har gode folk på holdet, og det afspejler sig på banen. Jeg håber, det varer ved, siger Dario Osorio, der ser frem til forårets topkamp i slutspillet.

- Nogle vil tro på FC København, andre på os i FC Midtjylland. Vi kommer bare til at passe vores job og forhåbentlig fortsætte med at gøre tingene godt. Så ser vi, hvordan det er gået, når regnskabet gøres op efter sidste runde.

FC Midtjyllands direktør Claus Steinlein og cheftræner Thomas Thomasberg peger begge på FC København som favorit til titlen.

FC Midtjylland lægger i vinterpausen op til, at et par rotations- og reservespillere skal sælges fra, mens sportschef Svend Graversen kommer til at kræve store penge for profilerne.