• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

- Hav lidt følelse i stemmen, vi har lige vundet!

Foto: Getty Images

En meget afslappet Anis Ben Slimane fik en kærlig røffel af sin holdkammerat Jesper Lindstrøm, da de stillede op til interview efter Brøndbys 2-1-sejr over FCK.

Af Ole Hoffskov

Brøndby IF vandt søndag 2-1 over arvefjenderne fra FC København, og meget bedre bliver det ikke, hvis man holder med de blå-gule.

Det følte Brøndby-profilen Jesper Lindstrøm dog ikke helt, at Anis Ben Slimane udstrålede, da de sammen stillede op til et dobbeltinterview med TV3 Sport efter kampen.

Her svarede Slimane på spørgsmålene uden den store entusiasme i stemmen, og kropssproget viste heller ikke en ung mand, der ligefrem var ved at selvantænde over at have slået de største rivaler. Til sidst blev det for meget for Jesper Lindstrøm.

- Prøv lige at stop. Hav lige lidt følelse i din stemme. Vær glad, vi har lige vundet over FCK. Kom nu, lød det med et smil fra Jesper Lindstrøm rettet mod holdkammeraten.

Det fik Anis Ben Slimane til at spørge Lindstrøm, om han så sur ud.

- Du står helt uden følelse og snakker om målet. Det er vanvittig godt sparket ind af Lasse (Vigen, red.), vi vinder kampen. Bum! Smil, svarede Jesper Lindstrøm.

Du kan se hele interviewet med Jesper Lindstrøm og Anis Ben Slimane i videoen i toppen af artiklen. Her kan du selv vurdere, om Lindstrøm har en pointe i sin "kritik" af holdkammeraten.

Efter Brøndbys 2-1-sejr har fodboldekspert Morten Bruun de blå-gule som favoritter til at vinde mesterskabet - se mere her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus