Foto: Getty Images
Superliga

Haysen afslører: Her skal SønderjyskE forstærkes

SønderjyskE-sportschef Hans Jørgen Haysen er bevidst om, at der skal mere konkurrence ind på særlig position.

SønderjyskE har allerede haft et bemærkelsesværdigt transfervindue, selvom man kun er få dage inde i det. Det skyldes særligt salget af Alexander Bah til Slavia Prag, som er blevet sendt til tjekkisk fodbold til en sum på 13 millioner kroner, forlyder det.

Han er dog ikke den eneste, som har forladt sønderjyderne i de seneste dage, hvor man også kan se, at Johan Absalonsen, Mads Steenberg og ikke mindst Ogenyi Onazi er væk fra truppen.

Læs også:Klubben bekræfter: Alexander Bah solgt i historisk handel

Sidstnævnte nåede ikke at komme til at spille den store rolle for Glen Riddersholms mandskab, og han fik for få dage siden revet kontrakten over. Det betyder nu, at SønderjyskE-sportschef Hans Jørgen Haysen skal ud og finde på løsninger til at udfylde hullerne. Det erkender han i et interview med Der Nordschleswiger.

- Med Onazis afgang vil vi også gerne gøre noget på den centrale midtbane. Vi vil gerne have genoplivet konkurrencen på nogle af positionerne, men vores plan er også kontinuitet, så vi håber ikke på, at det bliver et stort transfervindue, lyder det fra Hans Jørgen Haysen.

Læs også:Superliga-klub river kontrakt med nyindkøb over

På det seneste er den 20-årige Halldor Stenevik, der spiller i Strømsgodset, blevet nævnt som en løsning af det norske medie VG.

Derudover har man fået tilgang af venstrekanten Bård Finne, der er hentet i Vålerenga, og dermed lader det til, at sønderjyderne har fået øjnene op for det norske marked.

SønderjyskE påbegyndte deres træning efter en kort vinterpause i tirsdags.

Læs også:Bah tæt på stort skifte til udlandet: Interessen er ikke blevet mindre

Læs også:Medie: Alexander Bah et lægetjek fra drømmeskifte

Læs også:Sønderjyske jagter erstatning for Absalonsen