Højdepunkter: Silkeborg slår AGF i målfest

Se eller gense højdepunkterne fra Silkeborg IF's sejr over AGF.

13. gang er lykkens gang. I hvert fald for Silkeborg IF, der i Superligaens 13. spillerunde hentede deres første sejr.

Det gjorde de søndag mod Superligaens nummer fire, AGF, i en sand målfest på Ceres Park. Det sluttede således med en 4-3-sejr til gæsterne fra Silkeborg.

Silkeborg kom foran efter 25 minutter, da Mathias Hebo Rasmussen scorede, men AGF fik hurtigt svaret igen og i de efterfølgende fire minutter fik Mustapha Bundu og Patrick Mortensen scoret. Ronnie Schwartz sørgede dog herefter for, at Silkeborg ikke skulle være bagud ved pausen.

Efter pausen scorede både Patrick Mortensen og Ronnie Schwartz igen, og med få minutter igen stod det 3-3. Det afgørende mål stod forsvarsspilleren Anders Hagelskjær på, da han fik sendt bolden i mål i det 88. minut.

Du kan se højdepunkterne i videoen øverst i artiklen.