• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Holdt øje med Superliga-åbenbaring i flere år

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SønderjyskE kendte til Haji Wright i lang tid, før han kom til Haderslev.

Af Victor Risager

22-årige Haji Wright har taget Superligaen med storm i denne sæson med seks mål på otte kampe indtil videre, og han ligner en sand kongetransfer for SønderjyskE.

Men da den unge amerikaner kom til Haderslev i løbet af sommeren, var der formentlig ikke mange danskere, der havde hørt om ham. I SønderjyskE var han til gengæld langt fra ukendt, forklarer sportschef Hans Jørgen Haysen over for B.T. Sport.

Læs også:- Det var fedt, at de havde brug for at gøre os dårligere

Som ungdomsspiller bombede Haji Wright nemlig for den tyske klub Schalke 04, og allerede dengang fik både Hans Jørgen Haysen og cheftræner Glen Riddersholm øje på angriberen.

- Det starter jo tit med, at man får et besked om en spiller fra ens netværk. I det her tilfælde kendte jeg ham dog fra tidligere. Det gjorde Glen Riddersholm også. Så vi har haft ham på radaren i nogle år. Vi havde ham for eksempel på listen dengang i sommeren 2019, hvor han spillede i Schalke 04 og skulle væk, og man ikke helt vidste, hvad der skulle ske. Men der tog han til Holland (til klubben VVV-Venlo, red.) i en sæson, siger Hans Jørgen Haysen til B.T. Sport.

Læs også:Optakt: AGF - FC Midtjylland

Efter en skuffende sæson i Holland med nul mål på 20 kampe blev Haji Wright imidlertid igen aktuel for SønderjyskE, og denne gang lykkedes det Hans Jørgen Haysen og kompagni at sikre amerikaneren.

I den forgangne uge forlængede parterne også samarbejdet til sommeren 2023. Hvis han fortsætter målformen, bliver det dog formentlig svært for SønderjyskE at holde på ham, erkender SønderjyskE-chefen i interviewet med B.T. Sport.  

Haji Wright kommer ikke i aktion søndag, hvor SønderjyskE møder OB i Superligaen. Superliga-topscoreren er nemlig skadet.

Læs også:Optakt: Lyngby BK - AC Horsens

Læs også:OB-anfører overrasket over flyvende SønderjyskE

Læs også:Optakt: OB - SønderjyskE

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020